ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΕΛΛΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΘΡΑΚΗ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗ ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Μ. ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΣ ΧΕΡΣ ΑΙΜΟΥ ΙΣΤ. ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΡΩΜΑΪΚΑ

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Παράξενες βραχογραφίες με άγνωστα όντα


Σε 10.000 ετών βραχογραφίες που ισχυρίζονται ότι απεικονίζουν «εξωγήινους και ΑΤΙΑ» βρέθηκαν στο Chhattisgarh ,ένα Κρατίδιο της Ινδίας.

Προϊστορικές τοιχογραφίες σε μια σπηλιά στην Ινδία μπορεί να υποδεικνύει ότι εξωγήινα όντα ως ταξιδιώτες επισκέφθηκαν οι αιώνες πριν τον χώρο αυτό , λέει ένας αρχαιολόγος,.

Οι πίνακες που απεικονίζουν κάτι που από ό, τι φαίνονται δείχνουν ως ανθρωποειδή με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά πρόσωπα και ένα αντικείμενο τρίποδο που θα μπορούσε να είναι ένα όχημα.

Μερικά από τα αρχαία έργα ζωγραφικής λαξευμένο βράχο σε σπήλαια στη Charama 
στο Chhattisgarh της περιοχής Kanker [Credit: Times of India / Amit Bhardwaj]

Το περίεργο εύρημα ανακαλύφθηκε σε ένα
σύστημα σπηλαίων κάτω από την περιοχή Χαραμα στην περιοχή Kanker στο ινδικό κρατίδιο της Chhattisgarh. Προκαταρκτική χρονολόγηση λέει ότι οι εικόνες είναι τουλάχιστον 10.000 ετών, αναφέρει η εφημερίδα Times της Ινδίας.




Ο Αρχαιολόγος JR Bhagat πιστεύει ότι οι τοιχογραφίες αυτές μπορούν να χρησιμεύσουν ως απόδειξη της αρχαίας εξωγήινης επαφής ως υπόθεση, η οποία λέει ότι σε προϊστορικούς χρόνους την Γη επισκέφθηκαν τα μέλη της ενός προηγμένου εξωγήινου πολιτισμού . «Τα ευρήματα αυτά υποδηλώνουν ότι οι άνθρωποι στους προϊστορικούς χρόνους φέρονται να έχουν δει ή φανταστεί όντα από άλλους πλανήτες που εξακολουθούν να δημιουργούν την περιέργεια μεταξύ των ανθρώπων και των ερευνητών μέχρι σήμερα . Εκτεταμένη έρευνα είναι απαραίτητη περαιτέρω για τα ευρήματα.




Η περιοχή και το κρατίδιο Τσατίσγκαρ επί του παρόντος, δεν έχει κανένα τέτοιο εμπειρογνώμονα, ο οποίος θα μπορούσε να δώσει απάντηση με σαφήνεια στο το θέμα, «Ο αρχαιολόγος Bhagat δήλωσε στην εφημερίδα. Οι σπηλιές υπάγονται χωριό Chandeli και Gotitola. Οι κάτοικοι της περιοχής έχουν μια αρχαία ιστορία για τους "ανθρώπους rohela" - ή τα μικρά ανθρωπάκια -. Που είχαν έρθει από τον ουρανό και πήραν αρκετούς χωρικούς , για να μην επιστρέψουν ποτέ "Τα έργα ζωγραφικής γίνει σε φυσικά χρώματα που έχουν ξεθωριάσει δύσκολα παρά τα χρόνια.





Οι παράξενες σαν ξυλόγλυπτες φιγούρες μπορεί κάποιος να τις δει ως κρατώντας όπλο-όπως και αντικείμενα και δεν έχουν σαφή χαρακτηριστικά. Ειδικά, η μύτη και το στόμα λείπουν », είπε ο επιστήμονας. "Σε μερικές φωτογραφίες, ακόμη εμφανίζονται φορώντας διαστημικές στολές. Δεν μπορούμε αντικρούσουμε τη δυνατότητα της φαντασίας από τους προϊστορικούς ανθρώπους, αλλά οι άνθρωποι συνήθως δημιουργούσαν φανταχτερό και όχι τέτοια πράγματα ", πρόσθεσε ο αρχαιολόγος Bhagat ό οποίος είπε ότι στο Chhattisgarh State Τμήμα Αρχαιολογίας και Πολιτισμού σχεδιάζει να έρθει σε επαφή με την Ινδική εθνική διαστημική υπηρεσία αλλά και την NASA και καθώς και τους συναδέλφους αρχαιολόγους για διαβουλεύσεις σχετικά με την ανακάλυψη.

Πηγή: RT- http://rt.com/ -[Ιούλης, 17 -2014]