ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΕΛΛΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΘΡΑΚΗ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗ ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Μ. ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΣ ΧΕΡΣ ΑΙΜΟΥ ΙΣΤ. ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΡΩΜΑΪΚΑ

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Η Επιγραφή των Μυκηνών

η Επιγραφή στο υπέρθυρο της Πύλης των Λεόντων
Μία... άγνωστη επιγραφή!

Οι λίθοι κραυγάζουν

Ιδού η «αόρατη» και… τρίγλωσση επιγραφή της Πύλης των Λεόντων, των κυκλώπειων τσιμεντοκατασκευών*, του Οχυρού της Πόλεως των Μυκηνών, όπως αυτή φαινόταν πριν από το 1970 και έχει αποθανατισθεί – περισσότερο ή λιγότερο, επιτυχώς – σε φωτογραφίες που κοσμούν προσωπικές συλλογές, αναμνηστικά δελτάρια και σχετικά βιβλία.
Κομίζω… γλαύκα εις Αθήνας! Διαπιστώστε την ύπαρξη της άγνωστης αυτής επιγραφής παρατηρώντας
προσεκτικά το υπέρθυρο της Πύλης των Λεόντων από π.χ. την σελ. 311 του Α΄ τόμου  της Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους, της Εκδοτικής Αθηνών Α.Ε. και, εάν είστε ολίγον μύωπες και δεν σας συμβαίνει συχνά να οφθαλμαπατάσθε, αφού απορρίψετε την περίπτωση μιας καλοστημένης απάτης, σχεδιάστε την και μέσω int., και χωρίς πνευματικά δικαιώματα, δημοσιεύσατε την προς… αποκρυπτογράφησιν!



Τι μπορεί να λέει μια επιγραφή που ανακατεύει την… Γραμμική Α και Β, τα… Ιδεογράμματα (όπως στον Δίσκο της Φαιστού) και τα… Αιγυπτιακά (!), κανείς σοβαρός επιστήμων, και να την «έβλεπε»,  δεν θα το είχε διανοηθεί να καταπιαστεί!

* από σκυροκονιάματα, εκ χαλίκων πήγματα είναι οι γιγάντιοι δομικοί λίθοι πανάρχαιων οχυρών, μνημείων, θησαυρών - πυραμίδων, κλπ. ανά την υφήλιον.








ΕΤΟΣ 2005



Η φωτογραφία  τραβήχτηκε 25/ 5/ 2005 με φωτογραφική μηχανή  SONY -DSC  F 828








πηγή :από τον  ΜΠΟΥΖΑΝΗ Κ.Ι.   


 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΑ  Αρχαιογνώμων