ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΕΛΛΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΘΡΑΚΗ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗ ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Μ. ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΣ ΧΕΡΣ ΑΙΜΟΥ ΙΣΤ. ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΡΩΜΑΪΚΑ

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Πρωταγωνιστής της νέας ταινίας "Ηρακλής": "Ελπίζω να έκανα περήφανους τους Έλληνες"








Στις 23 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ η παγκόσμια πρεμιέρα της υπερπαραγωγής του Χόλιγουντ με θέμα τον μυθικό Ηρακλή, τον οποίο υποδύθηκε ο Dwayne «The Rock» Johnson.

Όπως μεταδίδει το
GreekReporter, σε δηλώσεις στο κόκκινο χαλί δήλωσε πως: «Ο Ηρακλής ήταν όνειρο για εμένα από τότε που ήμουν πέντε χρόνων. Αγαπώ τη μυθολογία του Ηρακλή. Νιώθω ότι το ελληνικό αίμα είναι στο DNA μου τώρα.



 «Εύχομαι να έκανα τους Έλληνες περήφανους», πρόσθεσε. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε για το εάν
επιθυμούσε η παγκόσμια πρεμιέρα να γίνει στην Ελλάδα, εκείνος σχολίασε πως προσπάθησε πολύ για αυτό, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Όσο για την γυναίκα του Ηρακλή, Μεγάρα, στην χολιγουντιανή ταινία τη θέση της έχει πάρει η εντυπωσιακή Irina Shayk. Το διάσημο μοντέλο μίλησε στο GreekReporter για το πρόσφατο ταξίδι της στην χώρα μας με τον σταρ του ποδοσφαίρου Cristiano Ronaldo, καθώς και τον ρόλο της στην ταινία.



«Αγαπάω την Ελλάδα, το όνομα μου είναι ελληνικό και νιώθω υπέροχα κάθε φορά που βρίσκομαι στην χώρα σας», είπε η Ρωσίδα καλλονή.


ΟΜΩΣ ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ  ΕΛΛΑΔΑ ;