ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΕΛΛΑΣ ΑΤΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΘΡΑΚΗ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΗΤΗ ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Μ. ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΣ ΧΕΡΣ ΑΙΜΟΥ ΙΣΤ. ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΡΩΜΑΪΚΑ

Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014

Σοκ: Στίς ΗΠΑ τσακώθηκαν για τους «300» και σκότωσαν τον φίλο τους!Στις ΗΠΑ, η φιλονικία με δύο φίλους του, με τους οποίους είχαν προηγουμένως παρακολουθήσει μαζί τη συνέχεια της κινηματογραφικής ταινίας «300: Rise of an Empire», οδήγησε έναν τρίτο άντρα σε τραγικό θάνατο, καθώς τον χτύπησαν με το φορτηγό τους έξω απ' το σινεμά.

(Σ.Σ. Όταν λέμε Τέξας...δεν το λέμε για πλάκα...!!!)

 Το θύμα πέθανε αργότερα στο νοσοκομείο, όπως αποκάλυψε ο σερίφης του Χιούστον, χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητα του άτυχου άντρα.

 Όλα συνέβησαν, όταν μια παρέα τριών αντρών παρακολούθησαν αργά την Κυριακή σε κινηματογραφική αίθουσα την ταινία «300: Rise of an Empire». Ένας από αυτούς διαφώνησε με τους άλλους, με αφορμή το τέλος του φιλμ, και εκείνοι δεν το πήραν καθόλου καλά.

 Η συζήτηση των αντρών «άναψε» για τα καλά, όταν οι τρεις τους άφησαν την κινηματογραφική
αίθουσα και κατευθύνθηκαν προς το πάρκινγκ. Σύμφωνα με την αστυνομία, «ο οδηγός του φορτηγού έκανε όπισθεν και χτύπησε το θύμα, ρίχνοντάς τον στο έδαφος. Ύστερα, οι δράστες διέφυγαν με το όχημα».


Την είδη μετέδωσε το defencenet.gr/

Φυσικά η ταινία δεν πρέπει  έχει σχέση με την ελληνική  ιστορία ...!!!Αν κρίνουμε από τα σχόλια ακόμα και των Αμερικανών θεατών.